Ras:
Gotlandsruss
Ålder:
3år
Kön:
Valack
Mankhöjd:
128cm

Ext.:
Klass I  
Prem.: 

G

 


Uppfödare:
evvelina951
Förköpsrätt:
Viktig

Utbildning
LD Hoppning
LD Dressyr
Inkörd

1.42,6
0:-
0st 0-0-0
Kval: 1.42,6

 

 Viktig's Stop

 

Stop lever upp till sitt namn. Han är en riktigt tjurig och envis ponny som alltid vill ha sin vilja fram även fast han inte får det. Dressyr tycker han är väldigt tråkigt och istället livar han upp med några bocksprång och skenturer och mitt i allt kan han tvärstanna... Hoppning tycker han om lite mer men inte är det då mycket, vägrar oftast..
Han är en speciell herre under sadel men på marken är han, kanske inte världens mysigaste, igentligen föredrar han hellre att allt ska gå fort , man hinner knappt dra med borsten genom manen så är han less och börjar hitta på hyss men är ändå snäll och skulle aldrig göra någon illa med mening. Framför vagn är han otroligt snäll och springer på. Kanske inte sitt fortaste , man måste ligga på honom rätt så mycket för att han ska springa i ett snabbare tempo men det är han i ett nötskal. Han släktar nog inte direkt på sina föräldrar som båda har sprungit under två minuter och skulle kunna klara mer med lite press.
Men men , Stop är som han är helt enkelt och med lite mognad och träning  kanske han börjar tycka det är kul att springa ännu fortare och i ridgrenarna så får vi se.
Om han inte slutar och vägra och skena kanske han ska få tävla i trav på heltid istället..


 

Viktig's Stop Skogstorps Signal Ruffsen
Rosholms Amber
Paige Toy Toy Boy
Paige Dawn 

 

Make a Free Website with Yola.